Het verhaal van Mijnwebsitehosting

Mijnwebsitehosting bestaat uit een team van IT-specialisten. Mensen die heel veel snappen van de eentjes en nulletjes achter jouw website en die er voor zorgen dat jij daar zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. En heb je een vraag of is er iets mis, dan staan onze mensen je snel, vakkundig én persoonlijk te woord.

Dat is namelijk iets dat we bij mijnwebsitehosting.nl belangrijk vinden: duidelijkheid. Oftewel: ‘keep it simple’, want de wereld van de IT is al complex genoeg. Want alle techniek achter het hosten van van een website en alle technische termen die daarbij horen is ons weliswaar niet vreemd, maar er zijn genoeg mensen die een website hebben of willen en die helemaal niet thuis zijn in de wereld van website hosting. Wij helpen ook (of juist) die mensen met het hosten van hun website(s).

Dit vinden klanten van ons

Google

Webhosters

Hostingvergelijker

Trustpilot

Hier staan we voor

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Wij hebben geen helpdeskmedewerkers. Onze medewerkers hebben gewoon voornamen én een bak verstand van websites (en het hosten daarvan). Als je ons belt krijg je een van ons aan de lijn en dan helpen wij je graag met jouw vraag.

Goede kwaliteit voor een leuke prijs

Goede kwaliteit voor een leuke prijs

We zullen vast niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste website provider zijn. We bieden gewoon heel goede kwaliteit en vragen daar een eerlijke prijs voor.

Vooruitkijken

Vooruitkijken

Door het persoonlijke contact met onze klanten weten we vaak al snel waar ze tegen aanlopen of tegenaan gáán lopen. Voordat kleine uitdagingen grote obstakels worden, helpen of adviseren wij onze klanten met oplossingen.

Veiligheid

Veiligheid

Jouw website en bestanden zijn veilig bij ons. Onze spamfilters voorkomen dat jij ongewenste mail in jouw inbox krijgt en wij beschikken over krachtige software die jouw website veilig laat draaien en bestand is tegen zogenaamde DDoS aanvallen.

Het team van mijnwebsitehosting

Wat voor soort website jij ook hebt, wij hebben er een pakket voor. Een hostingpakket waarmee jouw website vlot, veilig en stabiel draait. Dat is een heel technisch proces, maar we zullen je de details en ingewikkelde termen besparen. Wij houden het namelijk graag simpel. Geen ingewikkelde termen, maar klare taal.

Mijnwebsitehosting.nl bestaat uit een team van IT-specialisten. Mensen die heel veel snappen van de eentjes en nulletjes achter jouw website en die er voor zorgen dat jij daar zo weinig mogelijk omkijken naar hebt. En heb je een vraag of is er iets mis, dan staan onze mensen je snel, vakkundig én persoonlijk te woord.

Werken bij mijnwebsitehosting.nl