reseller worden?

Bouw jij websites voor klanten en wil je deze ook op een veilige en snelle plek hosten? Wordt reseller. Als reseller van Mijnwebsitehosting kun je jouw klanten voorzien van snelle en betrouwbare webhosting, gewoon vanuit jouw eigen bedrijfsnaam. En updates, het onderhoud en de helpdeskfunctie? Die nemen wij graag voor onze rekening.

De voordelen van een reseller op een rij:

  • Alle websites van jouw klanten op één plek
  • Als reseller krijg jij bij ons een eigen account waarop je eenvoudig bij alle websites van jouw klanten kunt.
  • Onderhoud en updates

Als reseller hoef je ook niet om te kijken naar het onderhoud van de servers en de websites. Wij zorgen dat zowel onze servers als jouw klantwebsites altijd voorzien zijn van de laatste updates en stabiel en snel draaien op onze krachtige en betrouwbare servers.

Helpdesk

Natuurlijk doen wij er alles aan om de websites van jouw klanten snel, veilig en stabiel te laten draaien, maar ongetwijfeld heeft jouw klant toch zo nu en dan een hulpvraag omtrent zijn of haar website. In dat geval kunnen ze contact opnemen met onze helpdesk. Naar wens kunnen we zelfs communiceren vanuit jouw bedrijfsnaam. En heb jij zelf vragen of wensen? Ook jij hebt als reseller voor al jouw websites slechts één aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk!

Kickback fee

Niet de lasten, maar wel de lusten! Want voor elke klantwebsite die jij bij ons laat hosten, ontvang jij een kickback fee. Hoe meer klanten jij aanbrengt, hoe hoger jouw fee wordt.

Hoe werkt het

Je kunt bij ons vanaf 1 website al reseller worden. Naarmate het aantal groeit, groeien wij gewoon met je mee.

Word jij onze reseller?

Super! Neem contact met ons op, zodat we voor jou een op maat gemaakt plan kunnen maken. We helpen je ook graag met de communicatie naar je klanten, zodat de verhuizing van de websites en mailaccounts soepel verloopt.