Heel goede hosting nodig? Met onze hosting ben je er klaar voor!

13-02-2022

Hosting zorgt voor het bereikbaar maken van je website of e-mail. Een host is eigenlijk een soort van gastheer voor je digitale aanwezigheid. Hij biedt je website aan bij je bezoekers en zorgt ervoor dat je mailtjes aankomen op de gewenste bestemming. Een goede gastheer doet dat snel en laat je niet wachten. Heb je hosting voor je bedrijf nodig? Hosting bij Mijnwebsitehosting is snel, stabiel en betrouwbaar. Precies zoals het hoort.

Hosting provider

Wanneer we het hebben over hosting, praten we vaak over webhosting. Dus echt het bereikbaar maken van je website. Een hosting provider zorgt in zo’n geval voor de bereikbaarheid via je webadres – ook wel domein genoemd – en daarnaast voor de opslagruimte waar je je website kunt opslaan. Mijnwebsitehosting biedt hosting aan waar je zowel een enkele website als meerdere websites op kunt plaatsen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Ook zorgt de hosting ervoor dat je database beschikbaar is én blijft. Deze heb je nodig voor je (vaak complexere) website. Tot slot realiseert en beheert de hosting provider alle software en koppelingen met de rest van het internet die je nodig hebt om je website online te krijgen.

Goede hosting denkt aan veiligheid

Je digitale aanwezigheid moet natuurlijk wel heel erg veilig zijn! Bij Mijnwebsitehosting hebben we dat erg goed voor elkaar. We maken altijd dagelijks een back-up. In de verschillende hosting pakketten loopt dit uiteen van 7 dagen terug in de tijd tot 60 dagen. Elk pakket beschikt over een spamfilter, DDOS-protectie en Mail Fallback. Bij ons zit je dus ook op het gebied van veiligheid helemaal goed!

Mailhosting

Wil je (ook) bereikbaar zijn via de mail op je eigen domein? Dat kan met onze mailhosting. Bereikbaar zijn via de mail op je eigen domein zit standaard in al onze pakketten. Je kunt je mails checken via de webmailportal, maar je kunt ook de gegevens van onze mailserver instellen in je mailcliënt. Meer weten? We hebben er een mooi artikel over geschreven.

Verschillende hostingpakketten

Zoals we al eerder aangaven, bieden wij verschillende hostingpakketten aan. Vier in totaal, namelijk: het pakket Essential, Premium, Excellent en Power. Welke hosting het beste bij je past, hangt af van je wensen. Ga je een zware webshop draaien met veel afbeeldingen en veel bezoekers? Dan is Het Essential-pakket wellicht niet voldoende. Het Essential-pakket is juist wel erg geschikt als je bijvoorbeeld zelf een blog wilt starten. Begin je bij Essential en merk je dat je flink groeit? Dan kun je eenvoudig doorstromen naar het volgende hostingpakket.

Wist je trouwens dat we regelmatig een aanbieding hebben om elk hostingpakket 1 maand uit te proberen voor €1,00? Bevalt het niet, dan kun je stoppen, opschalen of naar een kleiner pakket switchen. We laten je graag kennismaken met onze mogelijkheden.

Maatwerkhosting

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer hosting nodig hebt dan onze standaardpakketten. Daarvoor bieden wij maatwerkhosting. We luisteren naar je wensen en kijken welke hosting daarop het beste aansluit. Natuurlijk proberen we dit ook zo vriendelijk mogelijk te prijzen, maar de kwaliteit van de hosting staat voorop.

Hosting met SSD Caching

SSD caching is een supersnelle cachingmethode voor je website. Mijnwebsitehosting biedt deze vorm van caching aan in elk hostingpakket. Hierdoor hoeft je website geen ingewikkelde berekeningen meer uit te voeren voor iedere bezoeker die op je website komt. Dat wordt bijvoorbeeld eens per dag gedaan en daarna wordt de website ‘plat’, zonder berekeningen, supersnel naar je bezoekers gestuurd. Dit is de belangrijkste basis om de snelheid van je website te optimaliseren!

Kortom, ben jij op zoek naar heel goede hosting die vooral snel, stabiel en betrouwbaar is? Dan is Mijnwebsitehosting de partij waar je naar op zoek bent. Kies uit een van onze pakketten of neem gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer. 

Vragen? We helpen je graag!